Vi förstår att inköp av lantbruksmaskiner, traktorer och andra begagnade maskiner kan vara en stor investering. Därför är vår målsättning att erbjuda pålitliga och högkvalitativa begagnade maskiner till rimliga priser. Här hittar du ett omfattande sortiment av begagnade traktorer och lantbruksmaskiner som är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade. Vi strävar också efter att erbjuda ett brett utbud av modeller, storlekar och tillbehör så att du kan hitta den perfekta maskinen som passar just dina specifika krav. Oavsett om du behöver en begagnad traktor eller en begagnad lantbruksmaskin av något slag, kan du lita på att vi har något som passar dig.

Begagnade traktorer till salu

Hos oss på Boströms Traktor hittar du kvalitativa begagnade traktorer. Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade traktorer som är noggrant utvalda och inspekterade för att säkerställa pålitlighet och prestanda. När du köper en begagnad traktor av oss kan du känna dig trygg med att traktorerna är i gott skick, att de har dokumentation som styrker deras historik och att de har genomgått nödvändiga reparationer och underhållsåtgärder.

Traktorer för olika ändamål

Det breda utbudet av begagnade traktorer hos oss innefattar olika märken, modeller och effekt-kapaciteter. Oavsett om du behöver en mindre traktor för mindre lantbruksprojekt eller en kraftfullare modell för större markarbeten, har vi gamla traktorer som passar dina behov. Vårt sortiment inkluderar traktorer från välrenommerade tillverkare och vi erbjuder begagnade traktorer från populära märken som John Deere, New Holland, Case IH och många fler. 

Begagnade lantbruksmaskiner 

Förutom begagnade traktorer erbjuder vi även ett stort urval av begagnade lantbruksmaskiner och jordbruksmaskiner. Vårt lager innehåller allt från slåtterkrossar och skördetröskor till gödselspridare och plogar.

Alla våra begagnade lantbruksmaskiner är noggrant utvalda och genomgår en grundlig kontroll för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetsstandarder och är i gott skick. Vi strävar alltid efter att erbjuda begagnade lantbruksmaskiner av hög kvalitet som ger dig goda resultat och hjälper dig att maximera din produktivitet.

Reservdelar och tillbehör till salu

Utöver gamla traktorer och gamla lantbruksmaskiner har vi även ett omfattande utbud av begagnade redskap av högsta kvalitet.

Hos oss på Boströms Traktor hittar du ett brett utbud av olika reservdelar som motorer, växellådor, hydraulsystem, filter och mycket mer. Våra begagnade redskap inkluderar allt från plogar och slåttermaskiner till redskap för markbearbetning och gödsling. Utforska vårt sortiment idag och kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt del eller tillbehör.

Trygghet och service hos Boströms Traktor

När du köper en begagnad maskin från Boströms Traktor kan du känna dig trygg i vetskapen att du får en högkvalitativ maskin. Vårt erfarna team av tekniker och mekaniker ser till att varje maskin är i gott skick och fungerar korrekt innan den sätts till försäljning. Vi erbjuder också garantier och eftermarknadssupport för att säkerställa att du blir nöjd med ditt köp långt efter. 

Vill du köpa begagnade maskiner?

Tveka inte att kontakta oss! Vårt kunniga team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig all den information du behöver. Upptäck vårt aktuella utbud av begagnade maskiner till salu nedan eller kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt maskin för dig och dina behov!