Välkommen till Boströms
 Traktor & Maskin


Ett privatägt serviceföretag som grundades 1969. Vi har sedan starten verkat som ett serviceföretag med kunden i centrum. Vi är drygt tjugo anställda som arbetar med försäljning, administration, service och reservdelar/butik.

Vi hälsar alla gamla och nya kunder välkommen till vår egen anläggning på Alvik vid Umeå flygplats, eller till någon av filialerna i Ånäset, Bjästa samt Skellefteå.


Vår målsättning är att erbjuda dig som kund:


Service av försålda maskiner och produkter i vår egen verkstad. Med över 500 m² verkstadsyta kan vi idag reparera både stort och smått. Reservdelar som expedieras från eget lager i så stor omfattning det går. Bäst och snabbast för alla parter! Maskiner från leverantörer som vi har förtroendet för - och som uppfyller våra krav på kvalitet, leveransförmåga och eftermarknadsansvar. En bestående affärsrelation av såväl maskiner, service och reservdelar! EN VARA ÄR ALDRIG BÄTTRE ÄN SIN EGEN SERVICE!

Kvalitet & eftermarknad


Kvalitet på service och eftermarknad är grunden i vårt företag och Vi är stolta att kunna erbjuda Dig som kund maskiner från marknadens ledande tillverkare.

Lantbruksmaskiner har varit grunden i vårt företag sedan starten, och de ledande privata importörerna Kverneland och ÅLÖ har varit våra samarbetspartners sedan tidigt sjuttiotal.

Vi har nu även entreprenadmaskiner från New Holland maskinprogram.

Inom sortimentet för villa/trädgård och fritid har vi ett brett sortiment av elverk, svetsar, kompressorer med tillbehör, och vi kan rekommendera ett besök i vår butik och vår visningshall på hela 480 m².

Miljö, arbete & kvalité


Arbetsmiljöarbetet på Boströms Traktor & Maskin AB är en strategisk och viktig fråga som påverkar både vår säkerhet och vår konkurrenskraft. Vi ska sälja och servera traktorer och maskiner som förenar miljöhänsyn med ekonomisk hushållning, vilket leder till ett ständigt arbete för miljöförbättring. Vi ska sträva efter att utföra våra tjänster med minst den kvalitet som kunden efterfrågar. Vi ska bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete, med ambition att förebygga skador och ohälsa, för att vara en attraktiv partner på arbetsmarknaden och affärslivet. Vårt arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö ska omfatta alla funktioner i verksamheten för att uppnå effektivare processer, alltid med kunden, medarbetarna och miljön i centrum.

Läs mer här