Boströms Traktor är din pålitliga partner för traktorer, lastare och redskap. Vi erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa traktorer från världsledande tillverkare som New Holland och Case IH, samt ett brett sortiment av frontlastare och redskap från Ålö. Med vår breda erfarenhet och kompetens inom återförsäljning av maskiner kan du alltid lita på oss för att hitta den perfekta lösningen för dina behov. 

Vårt team består av kunniga och engagerade medarbetare som är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga servicen, från att hjälpa dig att välja rätt maskin till att ge råd om service och underhåll. Vi är passionerade om att hjälpa dig att uppnå dina mål med rätt utrustning och verktyg.

Söker du efter högkvalitativa traktorer och tillbehör till konkurrenskraftiga priser? Kontakta oss på Boströms Traktor idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt!


Traktorer till salu

Hos oss på Boströms Traktor & Maskin har vi traktorer till salu från bland annat Case IH och New Holland. Vi har traktorer till salu i olika storlekar och modeller som passar alla dina behov.

Case IH

Case IH är i grunden en amerikansk tillverkare som är känd för sina högteknologiska traktorer som övertygar på alla plan – från motorkraft och den lättmanövrerade växellådan till körupplevelsen och bränsleförbrukningen. Vi erbjuder bland annat den nya Puma-serien och CVX-modellerna till försäljning.

Ifall du behöver reservdelar till din Case IH kan du koppla upp dig direkt mot Case IH:s internetbaserade reservdelskataloger.


New Holland

New Holland ett internationellt varumärke som har byggt traktorer sedan 1903. De har ett av världens bredaste utbud av traktorer och är kända för sina högkvalitativa och lätthanterliga maskiner. Hos Boströms Traktor hittar du ett stort urval av New Hollands traktorer med moderna och rymliga interiörer, vilket ger en enkel och bekväm arbetsmiljö för alla typer av projekt.

Ifall du behöver reservdelar till din New Holland kan du koppla upp dig direkt mot Case IH:s internetbaserade reservdelskataloger.
 

Lastare & redskap från Ålö


Vi erbjuder även högkvalitativa lastare och redskap från Ålö i Brännland, en världsledande tillverkare av frontlastare under varumärkena Quicke och Trima tillsammans med ett sortiment av tillhörande redskap. Vi har ett stort utbud av lastare och redskap av högsta kvalitet som passar perfekt till din traktor.

 

Begagnade traktorer till salu

Begagnade traktorer till salu Hos oss på Boströms Traktor hittar du inte bara nya traktorer utan vi har även en mängd begagnade traktorer till salu i olika storlekar och modeller. Kontakta oss för rådgivning och hjälp för att köpa en begagnad traktor.


Vill du köpa en traktor eller lastare och redskap?

Tveka inte att kontakta oss på Boströms Traktor & Maskin idag så hjälper och vägleder vi dig i köpandet av din traktor samt lastare och redskap. Med vår breda erfarenhet och kompetens inom återförsäljning av maskiner kan du alltid lita på oss för att hitta den perfekta lösningen för dina behov.