Vår service - Din trygghet

Boströms Traktor är din pålitliga partner för högkvalitativa entreprenadmaskiner. Vi har ett brett sortiment av högkvalitativa entreprenadmaskiner som passar för alla typer av projekt och arbeten. Vi erbjuder både nya och begagnade maskiner från bland annat tillverkaren New Holland eller anpassat efter dina önskemål. 

Våra medarbetare har mångsidig expertis och gedigen erfarenhet inom återförsäljning av entreprenadmaskiner och är alltid redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt projekt.


 

Entreprenadmaskiner anpassade efter dina behov

Vi förstår att varje kund har unika krav och behov, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att anpassa våra maskiner efter dig och dina förutsättningar. Oavsett om du behöver en anpassad skopa eller ett specialanpassat hydraulsystem, kan vi hjälpa dig att utveckla den perfekta lösningen.


 

Service av din entreprenadmaskin

Som fristående importör från Europas största mega-dealers kan du alltid känna dig trygg hos oss på Boströms Traktor & Maskin. Vi erbjuder inte bara ett urval av kvalitativa entreprenadmaskiner från eget lager utan också professionell service i vår egen verkstad eller från våra fem välutrustade servicebilar. Vänd dig med förtroende till oss på Boströms Traktor & Maskin för att köpa en ny eller begagnad entreprenadmaskin.

 

Högkvalitativa lastare och redskap från Ålö


Hos oss hittar du ett stort utbud av högkvalitativa lastare och redskap från Ålö, en världsledande tillverkare av frontlastare under varumärkena Quicke och Trima. Oavsett om du är i behov av en lastare, pallgafflar, snöblad eller något annat redskap, har vi allt du behöver till din entreprenadmaskin.

Snöblad, vikplogar, redskap

 

Kontakta oss för att hitta rätt entreprenadmaskin

Vare sig du vill köpa en ny eller begagnad entreprenadmaskin, tveka inte att kontakta oss! Våra kunniga medarbetare är redo att hjälpa och stötta dig genom hela processen och hitta rätt maskin för dina behov.

Vanliga frågor och svar om entreprenadmaskiner

Vilka typer av entreprenadmaskiner erbjuder ni?

Kan jag få hjälp att anpassa en entreprenadmaskin efter mina behov?

Vilka märken och tillverkare samarbetar ni med?

Erbjuder ni både nya och begagnade entreprenadmaskiner?

Vilka servicealternativ finns tillgängliga för mina maskiner?

Vad ska jag tänka på när jag köper en begagnad entreprenadmaskin?

Vilka typer av redskap erbjuder ni till entreprenadmaskiner?

Kan jag få rådgivning om vilken entreprenadmaskin som passar bäst för mina behov?

Hur lång är leveranstiden för era maskiner?

Hur ofta bör jag serva min entreprenadmaskin?

Vad kostar en entreprenadmaskin?

Är hjullastare och lastmaskin samma sak?

Hur kan jag kontakta er för att köpa entreprenadmaskin i Umeå och andra närliggande områden?