På Boströms Traktor är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa skogs- och trädgårdsmaskiner och den bästa utrustningen som behövs till ditt skogs- och trädgårdsarbete. Hos oss hittar du ett brett utbud av skogs- och trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, motorsågar, trimrar och röjsågar från flera välkända märken. 

STIHL motorsågar

Hos oss på Boströms Traktor hittar du kraftfulla motorsågar från STIHL. Vårt sortiment av motorsågar är det perfekta valet för dig som behöver pålitliga verktyg för trädfällning, vedkapning och andra krävande arbetsuppgifter. Är du ute efter ett miljövänligare alternativ  erbjuder STIHL även eldrivna motorsågar. Oavsett om du jobbar professionellt i skogen eller behöver en motorsåg för hemmafixar-projekt, har vi det perfekta alternativet för dig. Vill du köpa motorsåg? Gör ditt arbete enklare och mer effektivt med en motorsåg från STIHL. 

STIHL röjsågar

Intresserad av att köpa en röjsåg? STIHLs röjsågar är både användarvänliga och bekväma samtidigt som de imponerar med sin kraftfullhet och mångsidighet. Med varierande motoreffekt och olika skärverktyg klarar de av att hantera en mängd olika uppgifter. De är bland annat idealiska för att rensa stora gräsytor från snår och ogräs, samtidigt som de är noggranna nog för att gallra ut mindre träd och buskar. Oavsett om du är en professionell skogsarbetare eller trädgårdsentusiast, kommer röjsågarna från STIHL att passa dig perfekt. 

STIHL trimrar

STIHLs kraftfulla trimrar är mästare på att ta hand om ogräs och sly. De är till stor hjälp när gräsklipparen inte räcker till, oavsett om det handlar om svåråtkomliga områden eller att röja större kuperade gräsytor. Vad som utmärker dessa maskiner är det raka riggröret och möjligheten att anpassa styret efter dina behov. Dessutom kan de utrustas med både trimmerhuvuden och metallverktyg beroende på den specifika arbetsuppgiften. Med sina kraftfulla motorer klarar STIHLs trimrar snabbt och effektivt av att rensa upp i trädgården och se till att den ser prydlig och välskött ut.

El- och batteridrivna trimrar

Hos oss på Boströms Traktor kan du hitta eltrimrar och batteridrivna grästrimrar utrustade för att möta både professionella användares och hobby-trädgårdsmästares behov. STIHLs elektriska trimrar och batteridrivna trimrar finputsar gräsmattans kanter, områden runt buskar, blomrabatter, murar och andra svåråtkomliga områden. De klarar även med lätthet av mindre gräsområden där gräsklipparen går bet. Tack vare deras tystgående motor och eldrift som håller ljudnivån låg, är en eldriven- och batteridriven trimmer ett perfekt val för dig som bor i ett tätbebyggt område. 

Robotgräsklippare 

På Boströms Traktor erbjuder vi robotgräsklippare från ledande varumärken som är kända för sin pålitlighet och höga prestanda. Vi har ett brett utbud av modeller som passar olika typer av trädgårdar och gräsytor. Oavsett om du har en liten stadsträdgård eller en stor lantegendom, har vi en robotklippare som passar dina behov. Våra robotgräsklippare är utrustade med sensorer och teknik som möjliggör självkörande klippning. Den anpassar sig även till trädgårdens storlek och former och navigerar säkert runt hinder som träd, rabatter och stigar.

Hur fungerar robotklippare?

iMOW robotgräsklippare klipper inte bara gräset, utan tar också hand om skötseln åt dig, anpassad efter din trädgård. Extremt snabba och enkla att använda och ger perfekt klippt gräsmatta. När gräsmattan är klippt eller batteriet behöver laddas, kör robotklipparen tillbaka till dockningsstationen. Alla iMOW robotgräsklippare med ett C i modellnamnet kommer även med app-styrning så att du kan ha full kontroll över din robotklippare direkt i din smarttelefon eller surfplatta.

Vill du köpa skogs- och trädgårdsmaskiner?

Tveka inte att kontakta oss! På Boströms Traktor erbjuder vi högkvalitativa maskiner och professionell service för att uppfylla dina skogs- och trädgårdsbehov. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få mer information om våra produkter. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!