Fyrhjulingar till salu

Med åren har fyrhjulingar blivit alltmer populära på grund av deras mångsidighet och pålitlighet. Vi förstår att behoven varierar och därför erbjuder vi ett brett utbud av fyrhjulingar för att tillgodose just dina specifika krav och förutsättningar.

Vi är också stolta över att kunna erbjuda fyrhjulingar som passar både privatpersoner och yrkesverksamma inom olika branscher. Våra modeller kommer från välrenommerade tillverkare som är kända för att producera pålitliga fordon av hög kvalitet.


Tillbehör till fyrhjulingar

Vi på Boströms Traktor har även ett stort urval av tillbehör och reservdelar för fyrhjulingar. Oavsett om du behöver uppgradera ditt fyrhjulingssystem, lägga till extra skydd eller förbättra prestandan, har vi de rätta tillbehören för dig.

Vårt breda urval inkluderar allt från front- och bakmonterade vinschar, lastbågar och racksystem till skyddskåpor, extra belysning och förvaringslösningar.Vår kompetenta personal finns alltid tillgänglig för att hjälpa dig att navigera genom vårt sortiment och välja rätt tillbehör och reservdelar för din fyrhjuling.

Kymco fyrhjuling

Sedan september 2022 har vi utökat vårt sortiment och är numera stolta återförsäljare av Kymcos ATV i Sverige. Med Kymcos välrenommerade rykte för pålitlighet och prestanda är vi glada att kunna erbjuda våra kunder ännu fler alternativ när det gäller fyrhjulingar av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av Kymcos ATV-modeller, allt från sportiga fyrhjulingar till arbetsfordon för att kunna anpassa oss efter dig och dina behov.

Besök vår Kymco-avdelning genom att klicka på bilden nedan och ta del av vårt breda sortiment! 

Honda fyrhjuling

Vi är stolta över vår långvariga historia som återförsäljare av Honda ATV. I över 25 år har vi försett våra kunder med pålitliga och högpresterande fyrhjulingar från Honda. Vi har byggt upp ett starkt förtroende för varumärket och strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av Honda ATV-modeller. Honda är välkända för sin innovation, kvalitet och tekniska expertis inom ATV-industrin.

Klicka på bilden nedan för att upptäcka ett omfattande sortiment av fyrhjulingar från Honda.

Vi har sen september 2022 börjat att sälja Kymco's ATV' i Sverige.
Klicka på bilden så kommer du till vår Kymco avdelning.

Vi har levererat Honda ATV i över 25 års tid.
Klicka på bilden så kommer du till deras hemsida.

För yrkesverksamma 

För yrkesverksamma inom olika branscher erbjuder våra fyrhjulingar pålitliga arbetsredskap som effektiviserar ditt arbete. Med lastkapacitet och dragkraft kan våra fyrhjulingar hantera olika typer av arbetsuppgifter. Du kan alltid vara säker på att våra fyrhjulingar klarar av tuffa arbetsförhållanden, vare sig du behöver transportera material, verktyg eller annat över ojämn terräng.

För privatpersoner

För privatpersoner som söker äventyr och upptäcktsfärder i terrängen har vi fyrhjulingar med imponerande prestanda. Våra modeller är byggda för att klara av de tuffaste terrängförhållandena och erbjuder bra fjädring och markfrigång. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare har vi fyrhjulingar som passar för dig och dina förutsättningar och krav. 

Högkvalitativa material

Fyrhjulingarna är konstruerade med robusta och slitstarka material för att klara av de påfrestningar som kommer med daglig användning inom främst yrkesverksamhet. Med överlägsen fjädring och markfrigång kan de ta sig an olika terrängförhållanden och ge dig en stabil och bekväm körupplevelse, även under krävande arbetsförhållanden.

Funktioner och tillval

Vi erbjuder också fyrhjulingar med olika funktioner och tillval, så att du kan anpassa din fyrhjuling efter dina preferenser och krav. Vi finns alltid till hands för att ge dig råd och vägledning om vilken modell som lämpar sig bäst för dina behov och förväntningar. Tveka inte att kontakta oss på Boströms Traktor så hjälper vi dig att hitta den perfekta fyrhjulingen för just dig!